Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på risbotten

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En allt i ett rätt som går hem i familjen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skiva purjolöken, Lägg den i en ugnsfast form. Tillsätt riset, salt och vattnet. Täck med folie och låt riset koka i ugnen ca 30 minuter i 225 grader.
  2. Vispa grädden lätt och blanda i senap, ingefära och ananas. Strimla kassler och lägg det på riset, häll över gräddblandningen över kassler och ris.
  3. Gratinera i ca 15 minuter på 275 grader.
  4. Tips! Om det är någon som inte gillar krossad ananas kan man ta ananasringar för de är lättare att plocka bort.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.