Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Värd att prova ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 250 grader
  2. Dela broccolin i mindre bitar. Koka dem nästan mjuka i saltat vatten. Låt rinna av.
  3. Strimla kasslern.Blanda kassler och broccoli i en ugnssäker form.
  4. Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Lägg i fettet och koka upp under omrörning. Låt koka i 4-5 min.
  5. Rör i senap och blanda i osten (får sedan inte koka, då blir osten seg).
  6. Häll såsen över kasslern och broccolin i formen. Gratinera i övre delen av ugnen i ca. 10 min. Serveras med potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.