Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept från en receptbroschyr

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Skala palsternackorna och skär dem i skivor. Koka dem i saltat vatten (2 tsk/liter vatten) ca 5 min knappt mjuka. Fördela palsternacksskivorna i en smord ugnssäker form. Lägg kasslerstrimlorna över. Fräs champinjonerna i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg svampen i formen. Vispa grädden. Tillsätt tomatpurén. Täck alltsammans l formen med tomatgrädden. Strö över osten. Gratinera i ugnen ca 10 min. Servera tex med råstekt potatis och gröna bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.