Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med chili och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och mycket god gratäng.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kassler, purjolök och paprikor. Lägg i ugnssäker och smord form. Blanda cilikrydda med crème fraiche och häll över kassler, purjo och paprikan. Skär lökringar som du lägger ovanpå och till sist häller du över riven ost. Servera med sallad och ris. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.