Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med päron och gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Päron och gorgonzola passar så bra ihop så tveka inte att prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en gratängform.
  2. Skiva kasslern och lägg lite omlott i formen. Dela päronhalvorna på mitten och fördela över.
  3. Slå över grädden och smula osten på toppen.
  4. Gratinera i mitten av ugnen i 225º i 15-20 minuter.
  5. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.