Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med senap

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kasslergratäng med senap och broccoli, chilisås, vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern. Förväll broccolin och lägg den i en smord ugnsfast form tillsammans med kasslerskivorna.
  2. Vispa grädden och rör i senapen, chilisåsen och den pressade vitlöken. Klicka det över kasslern och strö över osten. Gratinera i 225 grader i 20 minuter och servera med pasta och en fräsch tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • malisg 16 juli 2008

    super gott

  • gogo 7 juni 2009

    Prövade detta recept igår till middag. Personligen tyckte jag att det behövdes lite mer smak, tillsatte 2 vitlöksklyfor istället för 1 som i receptet. Kryddade även med både svart och vitpeppar, men vi kunde gärna ha tagit lite mer kryddor eftersom det blev lite väl tamt i smaken. Receptet är dock lättlagat och enkelt och går väldigt snabbt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.