Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratinerad blomkål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

Bryt blomkålen i små buketter, skär stocken i bitar, ev späda blad från blasten i strimlor. Koka blomkålen nätt och jämt mjuk i lätt saltat vatten ca 5 min. Låt dem rinna av väl, lägg dem sedan i smord ugnssäker form. Lägg salladsgrönsakerna på blomkålen och kasslerskivorna på salladsgrönsakerna. Blanda grädden med chilisåsen och töm över gratängen. Gratinera i mitten av ugnen, 10-15 min i 250 grader. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 17 augusti 2009

    Perfekt vardagsmat,, snabblagat och gott! Det här kommer jag att laga fler gånger! Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.