Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En variant på kassler gryta snabb att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i strimlor.Skär gul och röd lök i små klyftor.Skär purjolöken i 2 cm tjocka bitar. Skiva vitlöken i fina skivor.Skär den gula och röda pakrikan i bitar. Skölj och skiva champinjonerna .
  2. Fräs lök, rödlök, purjolök, vitlök, paprika, champinjoner och curry i olja mjukt i en gryta. Tillsätt kassler, buljong och vatten. Låt puttra och tillsätt på slutet grädden. Kan gratineras med riven ost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 13 mars 2009

    Det var en rätt som gick snabbt att laga men jag är inte så förtjust i curry så nästa gång ska jag krydda med något annat. Och steka kasslern innan jag häller på buljong.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.