Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kasslergryta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Passar när man är många

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kasslern,paprikan och purjon i ringar. Fräs smör och curry i grytan. Bryn köttet och lägg ner grönsaker och vitlökspulvret. Puttra ihop tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt tomatpuren.
  2. Gör redning av buljong och mjöl. Rör ner det i grytan. Ta grytan från värmen och rör ner creme fraiche. Koka upp grytan och späd men grädde.Gott till pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.