Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En kalasgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor. Ta bort ev. fett och strimla köttskivorna.
  2. Fräs matfett och curry i en stor stekgryta. Lägg i köttet och låt bryna i curryn. Lägg i grönsaker och vitlök och låt alltsammans puttra tills grönsakerna mjuknar men har en viss spänst kvar.
  3. Tillsätt tomatpuré och rör om ordentligt. Vispa ihop mjöl och buljong till en slät redning och vispa ner lite i taget i grytan under kraftig omrörning.
  4. Ta grytan av värmen och tillsätt crème fraiche. Koka upp och späd med grädde, lite åt gången.
  5. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.