Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlåda

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kasslerlåda med ananas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 225 grader.
  2. Gör så här: Smöra en ugnsfast form med margarin. Skiva upp kasslern i ca centermeter tjocka skivor. Öppna burkarna med ananasen och ta upp skivorna lägg upp dom på en litet fat. Blanda oljan, juicen från ananasen, mjölken, salt peppar vitlökspulvret och grädden i en skål. ( Gräddblandning ) Lägg vartannat lager kassler och ananas i ugnsformen. Häll över gräddblandningen. Blanda osten och grillkryddan. Strö över osten på kasslern och ananasen. Ställ in formen i ugnen i ca 45 minuter.
  3. Servering: Serveras med kokt ris och grönsaker t ex gurka, paprika och majs

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.