Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlåda med broccoli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det här en gammal favorit som min mamma lagade ofta när jag och mina syskon var små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela broccolin i buketter och ångkoka den i ca 3-5 minuter. Häll upp den i en ugnsfast form. S
  2. mält smöret och pressa i vitlöken, låt dra. Skiva kasslern tunt, ringla vitlöksmöret över broccolin. Lägg kasslern ovanpå.
  3. Vispa ihop bearnaisesåsen men använd mindre smör än vad som står på förpackningen. Häll över kassler och broccolin.
  4. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
  5. Servera med ris och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tiadina 19 oktober 2008

    Jättegott och enkelt att laga! Går även att äta som den är, jag la till lite blomkål i då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.