Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katalansk kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Okänd källa, men den var mäkta populär bland ungarna på dagis där min mamma jobbade efter pensionen med att laga mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den hackade löken i oljan. Lägg i kycklingen, delad i ca 4 portionsbitar. Salta och peppra. Låt kycklingen få färg och tillsätt sedan strimlad paprika, skivad lök och tomater. Låt allt puttra under lock ca 25 minuter.
  2. Strö över hackad persilja och servera grytan med kokt potatis eller ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.