Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katrins Fisksoppegryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den här rätten bjöd Katrin på när vi tittade på melodifestivalen (vilket är en mycket ovanlig företéelse i alla fall vad gäller mig). Vi åt vitlöksbröd till, vilket gör rätten till en komplett måltid, men man kan också ha den som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär paprikan i bitar och fräs den i en stor stekpanna (har du höga kanter kan du använda den hela tiden). Under tiden skär du purjolöken och tillsätter den (även de gröna delarna) och sist lägger du i squashen som du skurit i halvmånar. Tillsätt kryddorna, smula över buljongtärningen, häll på vattnet och under tiden det kokar ihop skär du den knappt upptinade fisken i bitar och lägger i. Låt puttra tills fisken blir vit (ca 5 minuter beroende på hur tinad den var). Tillsätt creme fraichen, avsmaka och tillsätt eventuellt mer kryddor och salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.