Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festlig fredag blir det med kebab på spett..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela stora potatisar. Blanda gräddfil, majonnäs, pressad vitlök, dilll ,salt och peppar. Blanda i potatisen. Strö över krossad rosépeppar.
  2. Blanda färs, ägg, potatismjöl, salt, peppar och oregano. Forma till avlånga biffar som träs på spett. Stek biffarna.
  3. Servera med sallad och jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.