Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegott. Passar bra till bjudning, gärna med en god sallad och nybakat vitt bröd. Dryckförslag: Cider eller öl

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, matfett och vatten till en smidig deg. Tryck ut den i en pajform, ca 24 cm i diameter. Förgrädda pajskalet i 200o i 15 minuter. Bryn köttfärsen i lite matfett och tillsätt tacokryddan. Låt småfräsa i ca 5 minuter. Skär tomater och lök i tärningar. Dela fefferonin i små bitar. Blanda tomater, lök, fefferoni, cremé fraiche och majonnäs i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Fyll pajskalet med köttfärsröran. Häll över röran med tomater, cremé fraiche mm. Strö riven ost över. Grädda i 200o ca 30 minuter eller tills osten smält och fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pling76 19 juni 2008

    En ny favorit rätt. Alla åt med förtjusning..

  • kekke46 1 april 2011

    Det var den godaste pajen som jag ätit hitills, ja den här kommer jag att göra flera gånger. Drack rött vin till en riktig festrätt. Högsta poäng från oss här. Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.