Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabspett med majs- och tomatröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Naturligtvis funkar spetten för sig och röran för sig också. Men tillsammans blir de väldigt bra. Servera gärna med bulgur eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kebaben: blanda färs, ägg, kanel, spiskummin, rosmarin, vitlök, citronskal, salt och peppar.
  2. Forma 4 stora eller 8 mindre kebaber. Trä på grillspetten. Grilla spetten (pensla i så fall med lite olja) eller stek dem i en stekpanna ett par minuter på varje sida.
  3. Majsröran: blanda majs, tomat, rödlök, chilifrukt, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.
  4. Servera kebaben med majsröra och kokt ris eller bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.