Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kexchoko med mandel

 
Skriv ut

För god att motstå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Rosta mandelspånen gyllenbruna i 8 minuter. Låt svalna. Hyvla med hjälp av en osthyvel mandelmassan, lägg skivorna så att de täcker ett smörgåsrån. Hyvla nougaten tunt och lägg den ovanpå mandelmassan, lägg sedan på mandelmassan som ett lager till, avsluta med ett smörgåsrån och pressa ihop dem lätt.
  2. Smält ljus choklad på låg temperatur. Pensla alla kexen rikligt runt om med chokladen, vänd dem i den rostade mandeln. Ställ kallt en stund och skär ut fyra trianglar per rån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.