Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtsplättar, olivkräm och parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite ovanligt att göra plättar på kikärtsmjöl men mycket nyttigare och smakar väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kikärtsmjöl, vatten och lite salt. Låt svälla i 30 minuter och stek små plättar på medelvärme i rapsolja.
  2. Blanda olivkräm och kesella. Koka sparrisen och blanda med rucolasallad. Häll på lite olja och vinäger, smaka av med salt och peppar.
  3. Servera plättarna med parmaskinka, olivkräm, sparris och rostade pumpakärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.