Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornsspagetti med spenat och parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabb o gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs spenat och vitlök i olivoljan. Häll på grädden och koka ihop i ett par minuter, salta och peppra.
  2. Koka spagettin på vanligt sätt. Strimla skinkan och blanda den i spenaten.
  3. Blanda ihop pastan med såsen eller servera den vid sidan om. Bjud kapris och parmesanost till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.