Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiléns underbara after eight paj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den måste bara provas. Mmmmmums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser och rör om. Smöra en pajform. Tryck ut degen och sätt fast kanterna med folie. In i ugnen 15 – 20 min i 175 – 200ºC. Låt svalna.
  2. Fyllningen: Smält blockchokladen och after eight plattorna i vatten bad. Ett ägg vispas kraftigt med elvispen. Rör ner ägget i den smälta chokladen. Häll sedan i äggulorna (en i taget). Vispa grädden och blanda ner även den i chokladen. Till sist vändes två hårt vispade äggvitor ner i smeten. Häll allt i pajskalet och ställ in det i kylen några timmar.
  3. Dekorera och servera med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.