Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka, ägg och mjölkfri

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar för de med mjölkproteinallergi samt äggallergi.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader. Smält margarinet. Rör i socker och sirap. Rör tills sockret smält. Sikta i kakao och vetemjöl.
  2. Häll i smeten i en smord form med löstagbar botten. Grädda i ugnen i 20 minuter.
  3. Om kakan får stå en stund får den perfekt kladdig konsistens. Kan se sladdrig ut först.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.