Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med blåbärstouch

 
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Tänkte ha riktiga blåbär i men det skulle nog bli för blött, tog en chokladkaka med blåbärssmak istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader (varmluft).
  2. Smöra och bröa en form med löstagbar kant. Ha i de torra ingredienserna i en skål, blanda. Knäck äggen i skålen, blanda väl. Hacka chokladkakorna i mindre bitar. Smält smör + chokladhacket, häll i skålen. Blanda i blåbärshonungen. Ställ in formen i ugnen och grädda 35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.