Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med cheesecakefyllning

 
Skriv ut

En lite annorlunda kladdkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 150°
  2. Smält smöret i en kastrull och vispa i kakao. Låt svalna. Vispa ihop ägg och socker i en skål.
  3. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör- och kakaoblandningen.
  4. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar botten och häll i smeten i formen.
  5. Fyllning: Rör ihop färskost, äggula, socker och vaniljsocker och klicka på smeten. Rör lätt med en gaffel så det blir lite marmorerat. Grädda i 30 minuter och låt kakan svalna.
  6. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.