Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med chokladgömma

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Smarrig kladdkaka med överraskande kladdig chokladgömma! Variera gärna med andra chokladsorter. Smaksatta är också goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kakao, smör och mjöl. Smörj och bröa en form. Häll smeten i formen, tryck ner bitar av mjölkchoklad och täck dem med smet. Grädda i ca 18 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.