Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med fläderkräm

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En magiskt god kladdkaka med underbar vit chokladkräm med smak av fläder på toppen. Dekorera med mynta och citronskivor innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Smörj en form, ca 24 cm i diameter, och ströa den med kokosflingor.
  3. Smält smöret i en kastrull och blanda med övriga ingredienser. Häll smeten i formen.
  4. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Låt svalna.
  5. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad.
  6. Vispa grädden och blanda med chokladen och fläderblomssaften.
  7. Bred ut krämen på kakan vid servering. Garnera med en skiva citron och några blad mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.