Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med fransk nougat

 
Skriv ut

Den här kladdkakan bakade jag idag och den är redan slut. Helt oemotståndlig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och smör i vattenbad eller micro. Blanda socker, vaniljsocker, kakao, salt, fransk nougat, och ägg ordentligt. Blanda ner chokladblandningen i äggsmeten. Rör sedan i mjöl och blanda tills du får en slät smet.
  2. Slå upp i en smord och bröad form med löstagbar kant ca 22 cm. Grädda i 175 grader ca 22 minuter, kontrollera med sticka, kladdkakan skall vara kladdig i mitten. Kyl ned och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.