Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med kokosglasyr

 
Skriv ut

Underbart god kladdkaka, receptet kommer från Haparanda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kakan: Vispa ägg och socker pösigt. Blanda sedan i de övriga ingredienserna. Häll i en smord, börad form med avtagbar kant (ca 20-25 cm i diameter). Gräddas i ca 30 min i 175 grader. Mitten av kakan ska vara ganska lös när edn tas ut.
  2. Glasyr: Blanda alla ingredienser i en gryta och låt det sjuda upp. Bred på glasyren medan kakan är varm. Mitten på kakan sjunker lite grann men så ska det vara. Låt svalna!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.