Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med pepparmynta

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ännu en kladdkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och choklad över vattenbad. Låt svalna något. Vispa ägg och socker ljust och poröst. Rör ner chokladen.
  2. Blanda de torra ingredienserna och blanda ner i smeten. Rör den slät. Droppa försigtigt i pepparmynta. Smaka av. Tillsätt ev mer pepparmynta.
  3. Smöra och bröa en form med löstagbar botten,ca 22 cm i diameter. Häll i smeten.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 200 grader,ca 15 minuter. Servera kakan ljummen eller kall glass eller en klick grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.