Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassiska ägg med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ägghalvor som passar till buffén, påsk- och julbordet mm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala dom kalla äggen och dela dem på mitten.
  2. Gröp ur gulorna och blanda dem med créme fraiche, persilja och tabasco.
  3. Klicka tillbaka i ägghalvorna.
  4. Fördela majonnäsen på ägghalvorna.
  5. Garnera med räkor, lök och dill.
  6. Lägg upp på tallrikar och strö chiliflakes och flingsalt över.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.