Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klickkakor med choklad

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Visst händer det att man blir sugen på en liten kaka - och vill ha den direkt! De här små läckerbitarna blir snabbt färdiga och sedan är det bara att njuta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka blockchokladen för hand eller i en matberedare. Rör samman matfett och socker poröst i en bunke. Tillsätt ägget.
  2. Blanda mjölet med bakpulver och ingefära. Rör ner mjölblandningen i sockersmeten tillsammans med den hackade blockchokladen.
  3. Klicka ut smeten till 20 kakor, med hjälp av två skedar, på en bakpappersklädd plåt.
  4. Grädda kakorna mitt i ugnen cirka 8 minuter. Låt dem kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.