Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäcke med lax och gurka

 
Skriv ut

Buffé nr 11 2008, sid 18

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hyvla gurkan på längden i tunna, fina strimlor med en potatisskalare. Ta inte med kärnorna.
  2. Blanda med citronjuice och -skal, socker, dill och 2 krm salt. Låt gärna stå en stund i kylen så att smakerna hinner utvecklas.
  3. Bryt knäckebrödet i 30 bitar. Bre färskost på knäckebitarna och lägg på lax. Toppa med citrongurkan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.