Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga bacon med champinjonpasta smalmat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En riktig god gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök. Skiva champinjonerna. Fräs lök och vitlök i margarinet. Tillsätt champinjonerna och låt fräsa med. Späd med grädde.
  2. Tillsätt basilika och soja. Koka på svag värme i 10 minuter. Krydda med salt och peppar. Toppa varje portion med bacon och persilja. Servera med pasta och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.