Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbär och maränger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Körsbär, konjak, maräng och grädde i ljuvlig kombination i denna lättlagade dessert! Ur Allers nr 27/12.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur körsbären och lägg dem i en skål. Mosa dem lätt med en gaffel och häll över konjak.
  2. Vispa grädden. Dela stora maränger i bitar men låt de små vara hela. Varva körsbär, maränger och grädde i glas eller portionsskålar. Garnera med blad av citronmeliss.
  3. Servera omedelbart, eftersom marängerna smälter och "segar ihop" snabbt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.