Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Browniemuffins med maräng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 14-16 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Blev riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält 125 gram av blockchokladen i vattenbad (spara resten till små bitar att lägga på muffinsarna innan de åker in i ugnen)
  3. Rör socker och rumstempererat smör poröst Vänd sedan ner ett ägg i taget
  4. Häll sedan ner den smälta chokladen och mjölet i bunken och rör om
  5. Fyll en fjärdedel av muffinsformen med smeten och lägg en bit choklad på
  6. Låt dem stå inne i ugnen tills dom nästan är klara, ta ut plåten och klicka ut marängen på toppen.
  7. Sätt in plåten igen men ändra ugnen till grillfunktionen med luckan öppen och sänk till 125 grader.
  8. Maräng: Vispa äggvitan hårt, häll sedan ner sockret och vispa lite mer, när den är klar så vänd ner vaniljsockret.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emaxen 2 november 2010

    Hej,jag tackar för ett lyckat recept som du har bidraget med. Jag har nu bakat dessa brownies så jag ger dig 5 stjärnor. Jag tackar dig och önskar dig en trevlig höst/kram emaxen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.