Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärsfluff med rostade honungskanderade nötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Smarrigtvärre!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa kesella, honung och körsbärslikör till en fluffig konsistens. Blanda ner körsbären och ställ in körsbärsfluffen i kylen. Låt den bli riktigt kall!
  2. Rosta nötterna i ugnen i ca 5 minuter 225 º tills de precis börjar få färg. Ta ut nötterna och ringla över honungen. Blanda runt lite och sätt åter in nötterna i ugnen i ca 3 minuter tills honungen har karamelliserats runt dem.
  3. Var uppmärksam när du rostar nötterna så att de inte blir brända – det går väldigt fort. Ta ut nötterna ur ugnen och låt dem svalna. Lägg nötterna i höga glas och häll över körsbärsfluffet

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BigCheese 27 februari 2009

    Oj, vad mumsigt! 5 stjärnor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.