Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärsglass med mörk choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Körsbär och mörk choklad är gott tillsammans. Här har körsbärssmaken förstärkts med likör och alltsammans blandas med vaniljglass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen grovt. Blanda sylt och likör. Rör ned allt i glassen. Häll glassmeten i en liten skål, täck med plastfolie och frys minst 3 timmar.
  2. Rosta mandeln i torr stekpanna någon minut. Temperera glassen ca 15 minuter i kylen. Servera med flagad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.