Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärssylt med choklad

(1 kommentar)  
Körsbärssylt med choklad Körsbärssylt med choklad
Skriv ut

Låter himla gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och kärna ur körsbären. Mixa eller finhacka bären. Blanda bärmassan, citronsaften och syltsockret i en gryta och koka i 4 minuter. Tag grytan från värmen och skumma noga. Blanda i chokladen och konjaken. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brii 11 juli 2009

    den här marmeladen är fantastisk!! jag har gjor 3kg körsbär i år! baciusss brii ps. lägg i konjaken..den blir perferkt! ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.