Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiff med indisk kryddning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och annorlunda köttfärsbiff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och vitlök och riv dem fint ner i färsen. Hacka koriandern. Arbeta i lök, koriander, vatten, spiskummin, salt och peppar till en smidig färs.
  2. Sätt ugnen på 200°. Skölj händerna i kallt vatten och forma 12 små biffar. Låt 1 msk smör bli brunt i en panna på medelvärme och stek biffarna hastigt 1 minut på var sida. Lägg dem i en ugnssäker form.
  3. Ställ in formen i ugnen och låt den stå i 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.