Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med kapris och ratatouille

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här goda varianten av ratatouille får smak av timjan och saffran. 363 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär paprikan i bitar. Ansa och halvera champinjonerna. Skala och skiva rödlöken. Ansa och skär bort rotstocken på fänkålen, skiva den. Fräs grönsakerna i smöret i en stekgryta, tillsätt tomater, saffran och timjan. Salta och peppra. Låt puttra 10 minuter.
  2. Låt brödet dra i vattnet någon minut. Tillsätt blandfärs, ägg, kapris, salt och peppar. Rör snabbt ihop till en smet och forma 8 eller 12 biffar. Stek biffarna i smöret i en stor stekpanna. Servera med ratatouillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.