Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och möjlighet till egen variation på kryddning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen och löken som är hackad. Lägg i en gryta och häll på krossade tomater och champinjoner med spadet. Späd med vatten efter eget önskemål. Häll i kalvfond efter eget smakbehov. Häll i ketchup efter eget tycke, ganska mycket. Krydda. Rör om ordentligt. Vid tjockare sås, använd mjöl eller annat. Vid mustigare gryta, använd matlagningsgrädde. Rör om med jämna mellanrum. Låt småkoka i ca 10 minuter.
  2. Servera med kokt ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.