Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jag tycker om grytan. Prova den och säg vad ni tycker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och rotfrukter. Blanda köttfärs och alla rotfrukter i en tjockbottnad gryta.
  2. Tillsätt buljongen och vatten så det täcker. Salta och krydda. Låt det koka tills allt är mjukt.
  3. Klipp persilja över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.