Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med tärnad potatis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kanongryta som är jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka lök och vitlök och bryn tillsammans med färsen i matfettet.
  2. Rör tills färsen blir grynig. Smaksätt med salt, peppar och en aning chilipulver. Lägg över i en gryta. Blanda ner potatis, tomatkross, vatten och smulad buljongtärning.
  3. Rör i tomatpurén och koka under lock i 10-15 minuter tills potatisen är mjuk och genomkokt. Strö lite purjolök över och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.