Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med smak av ananas

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lite annorlunda med ananas men ack så gott

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200gr. Blanda mjölk och strödbröd och låt det svälla. Rör ner de övriga ingredienserna(ej soja och margarin) Lägg färsen i ett ugns fat och forma till en limpa. Pensla med margarin och soja. Grädda i 20 min. Vispa ur stekformen med grädde. Koka upp grädde och mjöl, vispa slät och smaka av med soja och, ananasspad, salt och peppar. Servera med kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Okänd 24 februari 2008

    Jag håller med dig Lena, Ack så god. Den här rätten kommer jag att laga fler gånger.

  • tyom 20 april 2009

    Hmm...tycker nog att det verkar vara galet mycket vitpeppar...borde kanske vara 1,5 kryddmått istället? Dessutom behöver min ugn minst dubbla tiden!

  • AngelikaStenstromer 1 augusti 2009

    Kände inte mycket smak av ananasen tyvärr... :( Men i övrigt var det inget fel på den, så den får en klar 4:a av mig :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.