En god och mättande paj med dubbla fyllningar.
Instruktioner
- Pajskal:
Lägg vetemjölet i en skål och rör i margarin och ost. Tillsätt vatten och arbeta samman till en deg. Låt degen vila 1 timma i kylskåpet.
- Om man gör pajdegen i matberedare behöver den inte vila, utan det går bra att klämma ut den i en ugnssäker form. Hacka med en gaffel i pajskalet och grädda 20 minuter i 225º.
- Skala och hacka löken. Bryn lök och köttfärs under omrörning. Pressa i vitlök och krydda. Koka under lock ca: 10 minuter.
- Smält fettet i en kastrull på svag värme och rör ner vetemjöl. Tillsätt grädde och rör om såsen kokar upp. Rör sedan i ost och krydda. Häll i fyllning 1 och därefter fyllning 2 i pajskalet.
Grädda 25 minuter i 225 º
Publicerat den
2 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar