- Serverar: 18 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Gluten- och laktosfria, passar bra till bufféer och förrätter.
Instruktioner
- Blanda mixen med fiberhusk. Finfördela margarinet i mixblandningen och tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg.
- Tryck ut degen i runda portionsformar av aluminium.
- Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken i oljan. Tillsätt köttfärsen och stek den. Krydda med salt, peppar och timjan. Skär tomaterna i bitar och tillsätt dem och krossade tomater.
- Koka utan lock i 15 minuter. tillsätt 3 dl av den rivna osten.
- Sätt ugnen på 200º.
- Sätt formarna på en plåt och fördela köttfärsfyllningen i dem. Strö över resten av osten.
- Grädda dem mitt i ugnen i 20-25 minuter.
- Servera dem med gula och röda små tomater, oliver, rödlök och olivolja.
Publicerat den
23 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar