Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj

(1 kommentar)  
Köttfärspaj Köttfärspaj
Skriv ut

En riktigt god paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda mjöl, margarin, salt och ost. Blanda sedan i vattnet. Ställ degen kallt 30 minuter. Tryck ut en botten av degen, men spara lite till ett lock. Grädda 10 minuter 225 grader.
  2. Fyllning: Bryn köttfärsen i matfettet. Hacka löken blanda i köttfärsen. Pressa i vitlöken, salta och peppra.
  3. Sås: Blanda alla ingredienserna. Koka upp, men om man vill ha den snabbare variant så häll sås blandningen direkt i köttfärsfyllningen.
  4. Sätt fyllning och sås på det förgräddade skalet. Lägg sedan ett "pajlock" ovanpå, som du naggar och penslar med ägg. Serveras med en sallad! Gott, gott...

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JulleRull 29 mars 2010

    Jag tyckte att ost såsen gjorde att det blev för mycket mat, men det var gott och jag ska absolut göta den igen, jag hade även i färska champinjoner

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.