Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 18 minuter
Skriv ut

Inte provat än...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Smula ner matfett, tillsätt mjölk och arbeta ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, ca: 24cm i diameter. Ställ kallt i 30 minuter.
  2. Fräs köttfärsen smulig i matfett. Skölj och strimla purjon. Skala och riv palsternackan. Låt purjon och palsternackan fräsa med köttfärsen. Rör i tomatpuré och krydda med salt och peppar och oregano.
  3. Häll köttfärsfyllningen i pajskalet, strö över hackad paprika. Vispa ihop ägg och mjölk och häll över. Grädda i 200 grader ca: 40 minuter.
  4. Tid ca: 1,30 tim.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.