Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoscupcakes med limeglasyr

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott alternativ till tårta på kalaset, eller som tillbehör till fikat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Blanda alla torra ingredienser för sig.
  3. Vispa smör och socker mjukt. Tillsätt ett ägg i taget. Vispa tills allt är luftigt. Rör ner yoghurten omväxlande med mjölblandningen i äggmixen. Blanda ordentligt. Det skall vara en tjock smet, mer degliknande. Lägg i muffinsformar och grädda i 20 – 25 minuter. Låt svalna på galler.
  4. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker, limeskal och limesaft krämigt. Vispa i Philadelphiaosten. Bred den på cupcakesen och garnera med kokosflingor.
  5. Tips: Droppa i lite grön karamellfärg
  6. Dekorera med silverkulor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.