Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med limeglasyr

 
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa eb bröd- eller sockerkaksform.
  2. Smält margarinet och häll i mjölken.
  3. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i äggsmeten. Rör sist i mjölkblandningen.
  4. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 35 minuter. Låt kakan svalna.
  5. Blanda ner limesaft, lite i taget, i florsockret tills det blir en ganska trögflytande glasyr. Bred glasyren över kakan. Pynta ev. med silverkulor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.